Over Erkytuin

Een glimlach is goud waard!

Bij Erkytuin geloven we in de glimlach van de cliënt en het enthousiasme van de medewerker. We willen onze kennis en expertise graag gebruiken om hulpbehoevende mensen de geluksmomentjes in het leven te laten ervaren.

 

Erkytuin is een concept voor belevingsgerichte therapietuinen. Cliënten, maar ook familie, vrijwilligers en medewerkers worden gestimuleerd om de buitenwereld op te zoeken. We willen zo goed mogelijk op de behoeften inspelen en ontwerpen tuinen die passen bij de cliënten van uw instelling. U kiest uit verschillende therapie-elementen die u zelf kunt combineren. Zo creëert u uw eigen scala aan activeringswijzen.

Met de belevingsgerichte therapietuinen willen we verschillende doelgroepen aanspreken en verbinden. We geloven dat een belevingstuin mensen laat opleven en dat de cliënt hierdoor gestimuleerd wordt. De blik in de ogen verandert en brengt een moment van geluk met zich mee. Terwijl de tuin bloeit, groeit het vertrouwen van de cliënt in zichzelf. De zorginstelling heeft de kans om deze momenten van geluk te brengen en om de cliënten elke dag opnieuw een prachtige dag te geven.

Leef

De cliënt leeft op en wordt gestimuleerd om op zoek te gaan naar geluksmomenten.

Bloei

De tuin bloeit en verbindt de zorginstelling en de cliënten aan elkaar.

Geef

De zorginstelling krijgt door de belevingstuin de mogelijkheid om geluksmomentjes te geven.

0 Gespecialiseerde hoveniers

0 Aangelegde tuinen

0 Jaar ervaring

0 verschillende locaties

Leer de gezichten achter Erkytuin kennen!

Vanuit passie om voor elkaar te zorgen, onderneemt dit team door heel het land. Erkytuin is dankzij het enthousiasme van dit team continu in ontwikkeling, om zo de beste zorg te kunnen bieden.

Neem contact op!
Eric Neven

Eric zijn bevlogenheid en passie is altijd voelbaar wanneer hij over Erkytuin praat. Hij wordt gedreven door zorgen voor een ander.

Marco van Vliet

Marco is de stille kracht in het team van Erkytuin. Hij observeert, vat samen en weet precies de juiste vragen te stellen op het goede moment.