ERKYVOGELS

- geluksvogels van de tuin -

ERKYVOGELS

Geluiden van geluksvogels

Met één draai aan de slinger hoor je de mooiste vogelgeluiden. Een merel of een ijsvogeltje, een duif of een koolmees. Vanaf 30 mei zijn er wel zes Erkyvogels beschikbaar!

Om het bezoek aan de tuin te prikkelen, zijn de Erkyvogels ontwikkeld. Een uniek product dat de elementen bewegen, snoezelen en herinneren samenbrengt in een nieuwe beleving voor de cliënt. De vogels zijn voor elke bewoner toegankelijk, omdat de slinger op rolstoelhoogte gemaakt is. Op het moment dat er aan de slinger wordt gedraaid, zal de omgeving zich vullen met geluiden van bekende vogels. Iedere vogel fluit zijn eigen geluid. De Erkyvogel hoort in het specifiek bij het element bewegen (psychomotorische therapie).
De Erkyvogels staan op een houten paal met een stalen funderingsvoet, zodat de Erkyvogel veilig en stevig in de grond staat.

Interesse? Mail naar info@erkytuin of bel!

Wilt u de vogels graag in het echt zien? Dat kan! Erkytuin staat van 30 mei tot en met 2 juni op Support in de Jaarbeurs in Utrecht. Toegang is gratis! Kijk voor meer informatie op www.supportexpo.nl of meld uzelf direct aan! 

Ook een Erkyvogel in uw tuin?