ERKYTUIN CONCEPT - BELEVINGSTUINEN

- op zoek naar geluksmomenten -

Een lach is goud waard!

Bij Erkytuin geloven we in de glimlach van de cliënt en het enthousiasme van de medewerker. We willen onze kennis en expertise graag gebruiken om oudere mensen de geluksmomentjes in het leven te laten ervaren.

Erkytuin is een concept voor belevingstuinen. Cliënten, maar ook familie, vrijwilligers en medewerkers worden gestimuleerd om de buitenwereld op te zoeken. We willen zo goed mogelijk op de behoeften inspelen en ontwerpen tuinen die passen bij de cliënten van uw instelling.
U kunt daarbij kiezen uit acht verschillende elementen die u zelf kunt combineren. Zo creëert u uw eigen scala aan activeringswijzen.

Met de belevingstuinen willen we verschillende doelgroepen aanspreken en verbinden. We geloven dat een belevingstuin mensen laat opleven en dat de cliënt hierdoor gestimuleerd wordt. De blik in de ogen verandert en brengt een moment van geluk met zich mee. Terwijl de tuin bloeit, groeit het vertrouwen van de cliënt in zichzelf. De zorginstelling heeft de kans om deze momenten van geluk te brengen en om de cliënten elke dag opnieuw een prachtige dag te geven.

Onze kernwaarden