Element Ontwikkelen

Ontwikkelen

- creatief valideren -

Deze belevingstuin hebben wij voor mensen in alle stadia van het dementerings- en zorgproces ontworpen. Contact maken is hier het doel. Door bijvoorbeeld creatieve knutsel-, schilder- en tekensessies sluiten medewerkers zich heel gemakkelijk aan bij de leefwereld van de dementerenden.

In de tuin zijn verschillende soorten plekken en therapievormen om contact te maken, zodat iedereen een vertrouwd plekje voor zichzelf kan vinden. Aangename zitplekken waar cliënten onder het genot van een kopje koffie een goed gesprek met een medewerker of familielid hebben. Even verderop een plek om te knutselen. Door de wilgentunnel loopt u van de knutseltafel naar de schildersezel, waar cliënten kunnen schilderen en tekenen. De schilderijen die klaar zijn hangen door de hele belevingstuin. Recht tegenover de knutseltafel kunnen cliënten hun schilderij presenteren aan een presentatiebord van schoolbordkrijt.

De tuin zoals deze hier is beschreven, is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. We maken de tuin persoonlijk en gericht op uw cliënten. Elke tuin is anders!

Erkytuin geeft beleving in verschillende dimensies. Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!